Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено права вимоги за кредитом, із сільгосптехнікою у забезпеченні

15.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

29 грудня відбудеться повторний аукціон з продажу права вимоги за кредитом ПАТ «Актабанк». Станом на початок листопада цього року заборгованість за договором склала 5,16 млн грн. У заставі банку – 24 транспортних засобів сільськогосподарського призначення: комбайни, трактори, вантажні автомобілі.

Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових та олійних культур на території одразу двох областей. Передані у забезпечення транспортні засоби використовуються у поточній роботі позичальника. Мова йде про комбайни зернозбиральні JOHN DEERE,  трактори колісні FENDT та Беларус, вантажні паливозаправники МАЗ, вантажний сідловий тягач IVECO, напівпричіп самоскид JANMIL та ін.

Публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Стартова ціна лоту – 3,95 млн грн.

Аукціон відбудеться 29 грудня з 10:00 до 11:00 на електронному майданчику ТБ «Катеринославська». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 28 грудня.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/.