Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит, із обладнанням для виробництва металопрокату у заставі, виставлено на продаж

10.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

14 липня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано виробничі приміщення та обладнання з виробництва металопрокату та металопрофілю. Актив перебуває на балансі ПАТ «Актабанк» і на торги виставляється із початковою ціною реалізації 10,17 млн грн.

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник офіційно не перебуває у стані припинення та веде господарську діяльність у сфері виробництва труб, порожнистих профілів і фітингів зі сталі. Підприємство зареєстроване у м. Дніпро. На початок травня 2017 року заборгованість за договором склала 128,58 млн грн. 

При цьому у забезпечення за кредитом передано виробничі приміщення, загальною площею 7 384 м2 (комплекси будівель, контора, цех з виробництва металопрофілів тощо) у Гуляйпільському районі Запорізької області. А також –офіс (об’єкт нежитлової нерухомості), площею 112,7 м2, у м. Дніпро. 

Крім того, у заставу банку було передано вантажні автомобілі та обладнання (конвеєр, ваги, автокран, бульдозер, автонавантажувач тощо).

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Ілюстрована презентація лоту – тут.  

Аукціон з продажу лоту відбудеться 14 липня у системі ProZorro.Продажі. Початкова ціна реалізації – 10 116 575,24 грн (без ПДВ).  У разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися, наступний аукціон відбудеться 1 серпня. Початкова ціна реалізації не зміниться.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.