Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про продовження тимчасової адміністрації в ПАТ "АКТАБАНК" та початок виплат вкладникам.

17.12.2014

На підставі частини четвертої статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Закон) виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд гарантування) прийняла рішення № 144 від 15.12.2014 про продовження строку здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "АКТАБАНК" на один місяць по 17 січня 2015 року включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "АКТАБАНК" - провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Фонду гарантування Приходько Юлії Вікторівни по 17 січня 2015 року включно.

Водночас повідомляємо, що з 18.12.14 ПАТ "АКТАБАНК" починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився по 17 вересня 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ (далі - ПАТ "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ").

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 17 вересня 2014 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб -www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "АКТАБАНК" - www.aktabank.com та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про порядок виведення ПАТ "АКТАБАНК" з ринку.